Archiveren, digitaliseren, inventariseren, bewerken

archiefdozen

Archiefopslag in zuurvrije archiefdozen, mappen en omslagen

Wanneer u uw archief goed wilt bewaren, zult u gebruik moeten maken van (zuurvrije) archiefdozen. Wanneer u uw archief bij ons opslaat, gebeurt dit automatisch. Maar, bij VADA kunt u ook terecht voor archiefdozen voor uw eigen opslag van vernietigbaar of historisch archief. De dozen zijn stuk voor stuk gebruiksvriendelijk en zijn daarnaast honderd procent recyclebaar. Alle onderstaande producten zijn uit voorraad leverbaar.

Archiefopslag in een gemeentearchiefdoos

Deze doos heeft de standaardafmetingen van een gemeentearchiefdoos. De doos is eenvoudig te vouwen en er wordt geen gebruik gemaakt van metalen onderdelen. De gemeentearchiefdozen worden per vijftig stuks geleverd.

Archiefopslag in de VADA Filebox

Archief in ordners, dossiermappen of hangmappen kan eenvoudig worden opgeborgen in de speciaal voor VADA ontwikkelde file box. De file box is een zeer gebruiksvriendelijke doos, die in slechts een handomdraai gevouwen is. In de file box kunt u tot wel vijf ordners en andersoortig archief kwijt, zonder dat u de documenten eerst uit uw ordners of mappen moet halen. Van de VADA file box passen er drie naast elkaar op een standaard legbord van één strekkende meter. Erg handig wanneer u uw archief op uw eigen locatie wilt bewaren!

Zuurvrije archiefdozen

Onze zuurvrije archiefdozen zijn vervaardigd volgens de ICN-3 norm. Dit houdt in dat deze dozen zeer geschikt zijn voor historische archieven. De zuurvrije archiefdoos is twee centimeter langer dan een standaard gemeentearchiefdoos.

Zuurvrije mappen

De zuurvrije mappen van VADA Archieven zijn in verschillende kleuren leverbaar en voldoen aan de ICN-3 norm voor het bewaren van historische stukken.

Zuurvrije omslagen

Om historische archiefstukken afzonderlijk te verpakken, voordat ze in een zuurvrije archiefdoos worden opgeborgen, kunt u het beste zuurvrije omslagen gebruiken. De zuurvrije omslagen van VADA Archieven voldoen aan ICN-1 norm en zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Onze service

VADA gemeentearchiefdoos & VADA Filebox

Zuurvrije Archiefdoos

Zuurvrije mappen

Zuurvrije mappen

Zuurvrije omslagen

Indien u historische archieven wilt bewerken om deze volgens de archiefwet te bewaren zult u ze veelal in zuurvrije omslagen willen verpakken. VADA levert u omslagen van verschillende formaten.

Menu
Home