Uitmuntend in archiefbescheiden!

Archiefbeheer van A tot Z!

Vertrouwde archiefoplossing sinds 1991

Archiveren, digitaliseren, inventariseren, bewerken

Historische archiefopslag volgens Archiefregeling

Scherpe tarieven voor elk soort archief

Archiveren, digitaliseren, inventariseren, bewerken

Opslag & beheer

Professionele archiefopslag en archiefbeheer door VADA Archieven

Sommige documenten wilt u om wettelijke of beleidsmatige redenen jaren bewaren. Maar heeft u daar in uw kantoorpand wel de ruimte voor en zo ja, gaat die archiefruimte niet ten koste van iets anders? En kunt u inschatten hoeveel tijd het kost om uw archief zelf te beheren? Geen probleem, VADA Archieven ontzorgt u biedt u een kostenbesparende, veilige en toegankelijke archiefoplossing, zodat u hier niet langer over na hoeft te denken. Wij nemen uw volledige archiefopslag en archiefbeheer voor onze rekening.

Archiefopslag voor dynamisch archief en statisch archief

Wij kunnen u verschillende opslagmogelijkheden bieden voor dynamisch archief dat regelmatig geraadpleegd moet worden. Maar ook voor (semi-)statisch archief dat niet of niet vaak ingekeken zal worden én voor historische archieven of archiefstukken met een zeer lange bewaartermijn (langer dan twintig jaar) heeft VADA de perfecte oplossing. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer.

Archiefbeheer van A tot Z

Wij kunnen bovendien het hele proces van inname, registratie, opslag en raadplegingen tot de uiteindelijke vernietiging voor u verzorgen. Maar wilt u uw archief liever zelf aanleveren of registreren? Uiteraard is dat ook een goede optie, wij staan open voor andere mogelijkheden. Door onze korte communicatielijnen en jarenlange ervaring biedt VADA Archieven u precies de service die u wenst.

Wilt u meer weten over onze archiefbewaarplaats? Op deze pagina vertellen wij u er alles over.

Onze service

Dynamische archiefopslag

Een dynamisch archief is een archief dat nog met enige regelmaat wordt geraadpleegd of dat in ieder geval, wanneer dat nodig is, geraadpleegd moet kunnen worden. Bij VADA Archieven wordt uw dynamische archief in aparte archiefdozen verpakt en opgeslagen in overzichtelijke stellingen. Hierdoor zijn uw documenten altijd zeer snel beschikbaar en dus snel te raadplegen.

Omdoosprocedure

Voor gemeentearchiefdozen en A4-dozen hebben wij een speciale omdoos ontwikkeld, die de dossiers permanent afschermt tegen licht en stof. De omdozen worden op een pallet gezet, waarna ze in onze stellingen worden geplaatst. Dit is de meest efficiënte manier van opslaan en daarom zijn de bewaarkosten zeer gunstig.

VADA file box

Archief in ordners, dossiermappen of hangmappen kan eenvoudig worden opgeborgen in de speciaal voor VADAontwikkelde file box.De file box is een zeer gebruiksvriendelijke doos, die in slechts een handomdraai gevouwen is. In de file box kunt u tot wel vijf ordners en andersoortig archief kwijt, zonder dat u de documenten eerst uit de ordners of mappen moet halen.

Archiefbewaarplaats

Een Archiefbewaarplaats is bestemd voor de opslag van archief dat blijvend bewaard moet blijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan historische archieven van gemeenten, dat tot het cultureel erfgoed van ons land behoort. Maar ook voor documenten die van essentieel belang zijn voor uw organisatie, raden wij archiefopslag in een archiefbewaarplaats aan. 

Onze archiefbewaarplaats is gebouwd volgens de eisen voor de archiefbewaarplaats in de archiefregeling, waardoor uw documenten beschermd zijn tegen alle invloeden van buitenaf. 

Menu
Home